De voordelen van een houten vloer

 

Wil je een tijdloze, klassieke uitstraling in je huis, dan is een houten vloer een prima keuze voor je. Bebo Parket is de specialist op het gebied van deze vloeren.

 

Een voordeel van een houten vloer is dat deze duurzaam is en levenslang meegaat. We kunnen niet alleen nieuwe vloeren leggen, we kunnen ook je oude vloer weer als nieuw maken. We hebben een speciaal team hiervoor die alles weten van het schuren en het opnieuw oliën van je vloer. Een houten vloer is gemiddeld duurder dan bijvoorbeeld vloerbedekking. Maar als je kijkt over een langer termijn, dan is een houten vloer velenmaler goedkoper. Op een gegeven moment is tapijt afgetrapt en heb je een nieuwe vloer nodig. Bij een houten vloer duurt het heel lang voordat deze een keer geschuurd moet worden.

 

Tijdloos

Een houten vloer zal nooit uit de tijd gaan. Het heeft een heel traditionele uitstraling. Door een houten vloer is je huis nooit ouderwets of slonzig.

 

Veranderen

Ben je je vloer helemaal zat, dan is het heel gemakkelijk om je vloer aan te passen en te veranderen. Dit kun je doen door je vloer op te schuren en een andere kleurolie erover heen te doen. Hierdoor is een houten vloer ontzettend variërend en kun je veel kanten op met je inrichting.

 

Schoonmaken

Een houten vloer is ontzettend gemakkelijk schoon te maken. Een houten vloer kun je gemakkelijk vegen of stofzuigen. Af en toe kun je je vloer dweilen als deze echt vies is. Doe dit niet met een te natte dweil, want dat is niet goed voor de vloer.