De verschillende vloeren van terra antica

 

Bij Bebo Parket zijn verschillende soorten vloeren te koop. Iedere vloer heeft zijn eigen uitstraling. Bebo is gespecialiseerd in geoliede houten vloeren. In 2017 zijn er nieuwe trends op het gebied van vloeren. Een echte klassieke eiken vloer is dit jaar zeer populair.

 

De houten planken kunnen naast de kleurolie ook nog andere bewerkingen krijgen. Kies voor borstelen om de vloer nog een natuurlijkere look te geven en om hem extra uitstraling te geven. Deze vloer harmoniseert met de meest uiteenlopende stijlen van meubels.

Zorg voor een gezellige sfeer door te kiezen voor een gerookte vloer. Een donkere vloer in verschillende bruin tinten zorgt voor een spannend contrast met de rest van het geheel.

Licht grijze vloeren zijn trendy en zijn een perfecte aanvulling voor een levendige kamer. De elegante structuur van deze vloer geeft een tijdloze en bijzonder mooie uitstraling.

Kies je voor een vloer met meer een witte romige toon, dan geeft dat comfort. Ook geeft deze kleur een ruimtelijk gevoel.

 

Helemaal in zijn de lamelparketten die de uitstraling geven van een massief houten vloer. Deze vloer kan net als de massief houten vloeren geolied worden in de kleurolie naar wens. Bebo Parket hebben we verschillende kleuren te verkrijgen. Een lamelparket heeft, naast dat het geschikt is voor op vloerverwarming, het voordeel dat het in visgraat patroon kan worden gelegd.