Welke vloer past bij jou?

 

Er zijn verschillende houten vloeren met verschillende uitstralingen. Zo is er een houten vloer voor elke leefstijl. Een aantal soorten hout volgt hieronder.

 

Esdoorn

Esdoorn is een lichte, luchtige vloer en geeft een rustige sfeer aan je keuken, slaapkamer of woonkamer. De kleur van het hout kan de kamer ruimtelijker doen lijken. Esdoorn is een vloer die gemakkelijk schoon te houden is. Hij hoeft maar één keer per week worden geveegd. De Esdoorn is ideaal voor gezinnen of voor mensen die niet veel tijd willen doorbrengen aan de schoonmaak.

 

Jarrah

Dit hout soort is niet heel erg bekend. Maar hij heeft vele voordelen. Jarrah hout is harder dan beuk. Hierdoor is de slijtage van het dagelijks leven niet te zien. Deze vloer is geschikt voor mensen die van ongewone kleuren houden.

 

Walnoot

Wil je liever geen saaie oude houten stijl? Dan is Walnoot echt iets voor jou. Wkkernoot is donker, eigenzinnig en kan lang meegaan net als andere houten vloeren. Deze vloer kan in verschillende stijlen en patronen gelegd worden. Okkernoot is zowel water als schimmel werend. Niet alleen is het hout duurzaam, het heeft ook nog eens een heel eigen karakter.