Houten vloeren in Scandinavische stijl zijn populair

 

Wilt u een vloer die charme heeft? Kies dan voor wit, beige en grijze tinten gecombineerd met lichte houtsoorten.

 

Vloeren in de Scandinavische sfeer is op dit moment wereldwijd populair. De Scandinavische stijl is gekenmerkt door de felle en vrolijke kleuren, de heldere en elegante vormen, de rechte en eenvoudige ontwerpen in de kamer en vooral de natuurlijke materialen van hout. In het bijzonder geeft een echte houten vloer zijn individuele stempel aan uw eigen huis.

 

Echte houten vloeren met een rustige en harmonieuze uitstraling in zacht wit, crème, beige en grijs kleuren met verschillende tinten zorgen voor een Scandinavische sfeer. In deze sfeer krijg je het gevoel dat je kunt ontspannen en even weg kunt stappen uit het hectische leven van alledag.

 

De Scandinavische stijl staat bekend om zijn lichte houtsoorten, zoals esdoorn, berken, essen, elzen en dennen. Esdoorn is een houtsoort dat maatvast is en heeft een lichte kleur.

 

De Scandinavische, heldere kleuren vormen een perfect contrast met trendy rustieke meubels. Een harmonieuze en rustige vloer benadrukt het effect van de stoel, tafel, kast extra. Een levendig, licht onregelmatig textuur waar veel contrast in zit, vestigt de aandacht op de grond. Ook heeft de leg patroon invloed op het ruimtelijke effect. Hoe onregelmatiger de planken van het parket worden gelegd, hoe meer optische beweging ze in de ruimte creëren.