Hoe houd je je vloer schoon

 

Bebo Parket biedt je een breed assortiment van allerlei verschillende vloeren. Voor elk persoon en voor elk huis is er wat moois te vinden. Veel mensen vinden het spannend om te investeren in een houten vloer. Vaak gaat het om hele bedragen. Gelukkig zijn we bij Bebo Parket keihard de goedkoopste van Nederland!

 

Een reden van mensen om niet te beginnen aan een houten vloer is dat ze denken dat een houten vloer moeilijk is schoon te houden en veel tijd kost. Het tegenovergestelde is waar.

 

Vegen van een houten vloer

Wil je je vloer schoonmaken, dan kun je dat doen door deze te vegen met een zachte bezem. Dit is de gemakkelijkste manier om je vloer stof en vuil vrij te maken. Een houten vloer houd niet zoveel vuil en stof aan als een tapijt.

 

Stofzuigen van een houten vloer

Je kunt je vloer stofzuigen als je geen zachte bezem hebt. Vergeet dan niet om een zacht mondstuk op de stofzuiger te zetten.

 

Dweilen van een houten vloer

Veel mensen vinden het eng om een vloer te dweilen. Ze willen niet dat er vlekken of kringen ontstaan in de vloer. Zolang je de goede producten en de dweil niet te nat hebt, kun je je vloer gerust schoonmaken. Kijk voor reinigingsproducten die speciaal bedoeld zijn voor parket. Op deze manier kun je je vloer schoonhouden.