Beuken vloeren

 

Veel mensen dromen van een massief houten vloer. Sommige mensen selecteren huizen speciaal op deze vloer. Een houten vloer geeft een huis een stukje klasse, luxe en warmte. Mensen hebben genoeg keuze als het gaat om een vloer. Er zijn tal van mogelijkheden hierin.

 

Eigenschappen van beukenhout

Beukenhout is een duurzaam product. Het is een goede investering voor op lange termijn. Wil je hout dat sterk en duurzaam is? Dan is beuken een prima keus.

Beuken is geschikt voor elke ruimte in je huis. Beuken hout is licht van zichzelf, maar kan worden behandeld. Dit houtsoort is een populaire keuze als het gaat om kleinere ruimtes waar lichtere kleuren kunnen worden gebruikt. Hierdoor lijken de ruimtes groter. Dit houtsoort kan behandeld worden, waardoor deze donkerder kan worden gemaakt. Beuken kan bestaan uit verschillende tinten, hierdoor kun je je vloer afstemmen op je huidige interieur.

 

Onderhoud

Beuken heeft niet veel onderhoud nodig. Dit komt doordat het een hoge hardheid heeft en duurzaam is. Een beukenvloer moet regelmatig worden schoon gemaakt. Een voorwaarde voor deze vloer is wel dat er opgeruimd moet worden zodra er geknoeid is op de vloer.