Houten vloeren, een genot voor uw voeten

 

Kiest u voor een vloer waarvan het materiaal 100% hout is, dan heeft u een product gekozen die duurzaam is en waarvan de kwaliteit uitermate hoog is.

 

De waarde van uw woning wordt onder ander bepalend door een aantal factoren, waaronder de vloeren. Hoewel veel spullen na verloop van tijd zijn waarde verliest, is dat met een parket anders. De bewoners van de woning, hetzij de eigenaar zelf of de huurder, kan vele jaren genieten van een duurzame en unieke vloer gemaakt van echt hout. Hoewel een parket vloer zeer robuust kan zijn, kan de vloer niet altijd worden gespaard tegen krassen en slijtage. Dit is afhankelijk van het gebruik en de intensiteit daarvan. Het is en blijft natuurlijk wel een natuurproduct. Het mooie aan een natuurproduct is dat er na verloop van tijd een nieuwe uitstraling kan ontstaan.

Parket is goed voor het milieu en is betaalbaar. Velen vragen zich af of een parket vloer wel betaalbaar is. De prijs per vierkante meter is vaak maar iets hoger dan andere vloeren. Daar tegenover staat ook dat de waarde van massief hout veel groter is.