Houten vloer trends in 2017

 

Onze adviseurs bij Bebo Parket houten toezicht op de laatste houten vloeren trends. Dit zorgt ervoor dat het assortiment weerspiegelt wat onze klanten willen. Er wordt daarbij gekeken naar de kleur, stijl en uitstraling van de planken.

 

Grey oak

Op dit moment zijn er een aantal top trends. Eén van de trends van 2017 is de grey oak vloer. De koele tinten vloer is populair bij verschillende doelgroepen. Doordat je deze vloer op veel verschillende manieren kunt combineren kan deze zowel een zakelijke uitstraling geven als een chique.

 

Dark oak

Donkere vloeren zijn altijd al in geweest. Donkere planken creëren een subtiele warmte in de kamer en is echt een eyecatcher als je deze combineert met lichte of gekleurde meubels.

 

Brede planken

Brede vloerdelen worden steeds populairder bij de mensen. Brede vloeren geven een heel eigen uitstraling. In combinatie met smallere planken krijg je een mooie, maar vooral ook unieke vloer.

 

Duurzame vloeren

In deze tijden worden mensen steeds bewuster van het milieu. Daarom is duurzaam geproduceerd hout een must voor veel mensen geworden. Het meest milieuvriendelijk zijn houten vloeren. Bebo Parket is trots op het milieu en vindt de zorg hiervoor belangrijk.

 

Houten keuken vloer

Veel mensen worden er steeds meer van bewust dat een houtenvloer ook prima in de keuken kan worden gelegd. Een alternatief voor hout is vinyl of tegels.

Houten vloeren zijn duurzamer dan andere soorten vloeren. Dat niet alleen, het is ook nog een comfortabel voor je voeten, het is gemakkelijk schoon te houden. Ook is het zo dat een houten vloer er ruimtelijker uitziet dan een betegelde grond.